Moose Färg brengt de Zweedse verftraditie naar Nederland. Verf je hout in de mooiste matte kleuren terwijl het hout wordt verzorgd. De verf trekt als een beits in het hout waardoor de structuur zichtbaar blijft.

Perfect voor het schilderen van een tuinhuis, blokhut, schuur, schutting of meubels. Een milieuvriendelijke verf op waterbasis geschikt voor alle soorten hout - binnen en buiten. Moose Färg is ademend, bladdert niet en is heel makkelijk te verwerken. De verf is gemakkelijk over te schilderen en blijft gemiddeld vijf jaar mooi. Schuren is bij onderhoud niet nodig.

Moose Färg is geschikt voor alle soorten hout, ook geïmpregneerd en geschaafd hout. Douglas, Vuren, Grenen, Lariks en zelfs Red Cedar gaan heel goed samen met Moose Färg. Verkrijgbaar in diversen matte kleuren uit het Zweedse kleurenpalet. Naast de dekkende kleuren is er ook een white wash en transparante impregnering.

Moose Färg is gebaseerd op het eeuwenoude Zweedse verfrecept, waarin natuurlijke grondstoffen zijn gebruikt zoals stijfsel, lijnolie en aardpigment. Daardoor ontstaat de unieke matte uitstraling van de Moose Färg kleuren houtverf.

Door het gebruik van natuurlijke bestanddelen is Moose een mooi alternatief voor andere versoorten en beitsen. Het mooie van deze verf is dat de kleur door invloed van zonlicht meeverandert gedurende de dag. Dit komt door de natuurlijke kleurpigmenten. Zelf heb ik onze woning en het tuinhuisje (eigen ontwerp en bouw) in deze verf gezet en ben zeer tevreden over het resultaat. Zie de foto's hiernaast. De onderstaande kleuren zijn gebruikt:

Bohus Blå (Zweeds blauw)

Vasa Svart (Diepzwart)

Grädde (Gebroken wit (RAL 9010))

Mocht je meer informatie willen over deze verf en de kleuren neem, dan contact op via het contactformulier of bel mij op 06-52274733